Parni Valjak / Novi Sad / ODLOŽENO! (OVAJ DATUM JE ODABRAN NASUMIČNO KAKO BI DOGAĐAJ OSTAO VIDLJIV NA SAJTU)

VAŽNO! DATUM KONCERTA JE NASUMIČNO ODABRAN I STAVLJEN JE KAKO BI DOGAĐAJ BIO VIDLJIV NA SAJTU ZBOG ISTEKA PRVOBITNOG TERMINA.
Legendarni rok bend Parni Valjak usled trenutne situacije sa Kovid-19 i dalje prisutnih ograničenja za događaje u zatvorenim prostorima neće održati koncert kako je planirano 3. oktobra (20:30) u velikoj dvorani “Spensa” u Novom Sadu, već se odlaže za novi datum koji će uskoro biti saopšten.
Svi smo sa nestrpljenjem očekivali Parni valjak u Novom Sadu, ali kako sada stvari stoje na veliki koncertni spektakl Akija, Husa i ekipe moramo još malo sačekati. Hvala svim poštovaocima Parnog valjka na dosadašnjem izuzetno velikom strpljenju i molimo ih da još malo podrške: nadamo se da ćemo vrlo brzo saznati novi datum susreta Novosađana i Parnog valjka.
Sve ulaznice kupljene za prvobitni 3. april, kao i kasniji datum 3. oktobra ostaju važeće i za novi datum.
Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.
U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Treća mogućnost je povrat novca nakon održavanja koncerta.
Naslovni foto Dario Njavro

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

31. Decembar 2021

Vreme

20:30

Lokacija

Spens

Sutjeska 2
Novi Sad, Serbia