Nipplepeople / 12. 9. / Beograd / ODLOŽENO (OVAJ DATUM JE ODABRAN NASUMIČNO KAKO BI DOGAĐAJ OSTAO VIDLJIV NA SAJTU)

VAŽNO! DATUM KONCERTA JE NASUMIČNO ODABRAN I STAVLJEN JE KAKO BI DOGAĐAJ BIO VIDLJIV NA SAJTU ZBOG ISTEKA PRVOBITNOG TERMINA!

Koncert elektro pop dua Nipplepeople najavljen za 12. septembra (21:00) u prostoru “Barutane” u Beogradu odložen je, a novi datum biće saopšten uskoro.

Za Nipplepeople u Beogradu odavno vlada daleko veće interesovanje publike od trenutno obaveznog ograničenja od 500 posetilaca, uslovljenih pandemijom Kovid-19. Uprkos svim našim naporima tehnički nismo mogli da pronađemo način kako da u ovom trenutku i ovim uslovima (razmak od 1,5, metra, sedeća mesta) organizujemo koncert na odgovarajući način i za publiku i za izvođače.

Sve do sada kupljene ulaznice za beogradski koncert Nipplepeople ostaju važeće i nije ih potrebno menjati!

Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Treća mogućnost je povrat novca nakon održavanja koncerta.

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

31. Decembar 2021

Vreme

21:00

Lokacija

Barutana

Kalemegdan
Beograd, 11000 Serbia