Nipplepeople / Dom kulture / Novi Sad / ODLOŽENO /ODLOŽENO (OVAJ DATUM JE ODABRAN NASUMIČNO KAKO BI DOGAĐAJ OSTAO VIDLJIV NA SAJTU)

VAŽNO! DATUM KONCERTA JE NASUMIČNO ODABRAN I STAVLJEN JE KAKO BI DOGAĐAJ BIO VIDLJIV NA SAJTU ZBOG ISTEKA PRVOBITNOG TERMINA!

Koncert elektro pop dua Nipplepeople najavljen za 4. jun u Domu kulture u Novom Sadu morao je biti odložen za jesen zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19.

Koncert Nipplepeople odložen je do ponovnog početka rada Doma kulture u Novom Sadu. Molimo publiku za strpljenje, pošto se nadamo da ćemo uskoro moći da saopštimo tačan datum novosadskog koncerta, kao i način povrata za one koji to žele.

Sve kupljene ulaznice za Nipplepeople biće važeće za novi datum i nije ih potrebno menjati!

Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine.  Treća mogućnost je povrat novca nakon održanog koncerta.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”, a nedavno su objavili singl “Tajna”.

KUPITE

Datum

31. Decembar 2021

Vreme

22:00

Lokacija

Dom kulture

Ignjata Pavlasa 4
Novi Sad, Serbia