Jura Stublić i Film / Beograd / Odloženo (Ovaj datum je odabran nasumično kako bi događaj ostao vidljiv na sajtu)

VAŽNO! DATUM KONCERTA JE NASUMIČNO ODABRAN I STAVLJEN JE KAKO BI DOGAĐAJ BIO VIDLJIV NA SAJTU ZBOG ISTEKA PRVOBITNOG TERMINA!
Poštovani posetioci,
znamo da se čekanje odužilo, ali nažalost još nismo u mogućnosti da saopštimo novi datum beogradskog koncerta Jure Stublića i Filma. Nadamo se da ćemo novi datum Jurinog koncerta u Beogradu saopštiti uskoro. Do tada čuvajte kupljene ulaznice, biće važeće za novi datum i neće biti potrebno da se menjaju.
Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.
U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine.  Treća mogućnost je povrat novca nakon održanog koncerta.

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

31. Decembar 2021

Vreme

21:00

Lokacija

Dom omladine Beograda

Makedonska 22
Beograd, Serbia