In Flames / Beograd / ODLOŽENO (Ovaj datum je odabran nasumično kako bi događaj ostao vidljiv na sajtu)

VAŽNO! DATUM KONCERTA JE NASUMIČNO ODABRAN I STAVLJEN JE KAKO BI DOGAĐAJ BIO VIDLJIV NA SAJTU ZBOG ISTEKA PRVOBITNOG TERMINA 20. MAJA!

Koncert legendarnog metal benda In Flames najavljen za 20. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda odložen je zbog situacije sa Korona virusom, zbog koje je bend morao da odloži i čitavu evropsku turneju.

Molimo fanove In Flames za još malo strpljenja, pošto radimo sa menadžmentom benda na tome da utvrdimo novi datum beogradskog koncerta.

Sve kupljene ulaznice važiće za novi datum i nije ih potrebno menjati.

Vlada Srbije donela je 6. avgusta 2020. godine Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.
U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine.  Treća mogućnost je povrat novca nakon održanog koncerta.

KUPITE

Datum

31. Decembar 2021

Vreme

20:30

Lokacija

Bašta SKC-a

Kralja Milana 48
Beograd, Serbia