Hladno pivo/2. jun/Barutana

Regionalne legende Hladno pivo održaće dva beogradska koncerta u Barutani, na Kalemegdanu, 2. i 3. juna (21.00), u sklopu ovogodišnje turneje „35 za 35“. Mile Kekin i ekipa će upravo toliko nastupa nanizati od proleća pa do oktobra, obeležavajući tri i po decenije rada benda.

Grupa koja je prešla put od ljutog panka i klupskih svirki, do široko prihvaćenog rok sastava i nastupa u halama i po stadionima, susrešće se sa beogradskom publikom ponovo, posle tek nešto više od devet meseci od najvećeg njihovog koncerta u srpskoj prestonici do sada, 21. avgusta 2021. na Tašmajdanu. Nastupima u Barutani, bend se vraća na njima već dobro poznati Kalemegdan, gde su imali sjajne festivalske svirke na prostoru Donjeg grada, te samostalan koncert na terenima košarkaškog kluba Partizan.

Ulaznice za koncerte Hladnog piva u Barutani u pretprodaji koštaju 1.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs.

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

02. Jun 2022

Vreme

21:00

Lokacija

Barutana

Kalemegdan
Beograd, 11000 Serbia

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/longplay/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219