Arsenal Fest X

Jubilarni deseti Arsenal Fest biće održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu.

Od 20. decembra počinje praznička pretprodaja kompleta ulaznica za sve tri večeri, uz specijalan, izuzetno povoljan novogodišnji popust!!!
Pošto nam se bliži okrugla Nova 2020. godina, i u njoj deseti Arsenal Fest, posetioci mogu zaključno do 3. januara kupiti komplet ulaznica za sve tri večeri za samo 2.000 dinara, preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. U Kragujevcu prodaja ide preko Doma omladine, biletarnice Dečijeg pozorišta, De Gama Travel-a i Music Store-a.

Desetka se sprema da bude kruna svih izdanja Arsenala. Obogaćen dosadašnjim iskustvima, ali i u obavezi da ispuni velika očekivanja svoje publike, Arsenal X će biti nova proslava muzike – još veći bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji neko ikada do sada.

Novi vizuelni identitet jubilarnog Arsenala, delo cenjenih dizajnera Braća Brazeri i Dechko Tzar, predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, jer podseća na stare muzičke novine i plakate iz kojih izbija nova energije i mladalački polet okupljanja i uživanja u rokenrol svetkovini.

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, u samo srce Kragujevca, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena.

Arsenal se ističe i fantastičnim prostorom na otvorenom u okviru istorijskog “Kneževog arsenala”, fabrike municije iz 19. veka (Main Stage), gde je i rustična zgrada Čaurnice (Explosive DJ Stage) i prelepa drvećem natkrivena Zastavina bašta (Garden Stage).

Ulaznice za Arsenal Fest X biće u prodaji od kraja novembra.

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/753054975156821/

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

25-27. Jun 2020

Vreme

20:00

Lokacija

Knežev arsenal

Kragujevac, Serbia