Alternativni rok sastav Dingospo Dali objavio je danas singl "Drugi svet" sa debitantskog albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", kog će koncertno promovisati sutra (30. novembra 20:00) u Klubu Doma omladine Beograda, uz besplatan ulaz za posetioce. 
 
"Ideja o drugom svetu prožima se kroz većinu pesama albuma. Bilo da drugi svet predstavlja ljubav ili pobunu ili ljudski karakter ili umetnost, beg ka tom drugom svetu ili iz tog drugog sveta je neizostavna tema albuma. Zato smo i nazvali album po rečima te pesme 'Sve dok mislim da je ovo drugi svet…'", objašnjava pevačica Sandra Grubić.
 

Pobednik BUNT ROK FESTIVAL 2015, bend Dingospo Dali je stigao do debi albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", kog na CD-u objavljuje sutra promoterska kuća Long Play. Posetioci koncertne promocije imaće priliku da prvi kupe po promotivnoj ceni od 300 dinara CD, koji će potom naći po većoj ceni u redovnoj prodaji od 4. decembra. Album će biti dostupan i preko iTunes, Deezer i Spotify.
 
"Izvešćemo u DOB-u po prvi put svih 12 pesama sa albuma. Nismo svirali u Beogradu godinu dana, pa eto prilike i da nas oni koji su se uželeli ponovo čuju uživo", poručuju Grubić, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Marko Mićanović.