Idi na sadržaj

Čikaške perverzije u NS

Poštovani ljubitelji Čikaških Perverzija, obaveštavamo vas da se na žalost zbog bolesti glumca Čikaške zakazane za 16. februar ODLAŽU za mart mesec. Ulaznice će važiti za NOVI TERMIN koji ĆEMO NAKNADNO OBJAVITI, a ukoliko vam novi termin ne bude odgovarao ulaznice možete refundirati na prodajnom mestu.

 

“Čikaške perverzije”. Dragan Jovanović,Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević biće ponovo pred publikom 16. februara 2018. u Novom Sadu “Pozorište mladih”.

Ulaznice možete rezervisati od ponedeljka 29.01.2017. isključivo u knjižari “Mala velika knjiga” -hol POZORIŠTA MLADIH https://goo.gl/gh1SZv , Tel. 021/522-935

“Čikaške perverzije”, rađene po motivima drame Dejvida Memeta “Seksualne perverzije u Čikagu”, od premijere 1993. do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Jovanović je posle skoro 10 godina pauze odlučio da vrati publici “Perverzije”.

“‘Čikaške perverzije’ su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima izmedu muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima”, kaže Gagi Jovanović.