Idi na sadržaj

Josipini gosti u Sava centru su…

Muzička diva Josipa Lisac odlučila je da pozove kao specijalne goste na svoj beogradski koncert 14. februara u Sava centru bend Chui sa kojima ima uspešan zajednički singl “Tebi putujem”.

“Pjesma je izvrsna. Ponovno sam naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla krasnu suradnju ostvariti i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe“, objašnjava Josipa.

Zagrebački džez-rok-elektronik bend Chui, čiji su album “Third Sun From The Stone” brojni kritičari proglasili za najbolji u Hrvatskoj 2015. godine, izvešće prvi put sa Josipom pred našpm publikom uživo u Sava centru “Tebi putujem”, kao što su to prethodno nedavno učinili u dvorani Lisinski u Zagrebu.

Prepoznatljiva je po pop-rok hitovima kakvi su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja” i “Danas sam luda” Josipa Lisac slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere simbolično završava koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru! Josipa je turneju bila započela na prethodni Dan zaljubljenih upravo u rasprodatom Sava centru.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dana zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.