Massimo u decembru peva u Sava centru

25.09.2008

Massimo Savić

Massimo Savić predstaviće novi album „Sunce se ponovo rađa“ na koncertu 23. decembra u beogradskom Sava centru, u okviru turneje koja će u organizaciji Long Play-a obuhvatiti još nekoliko većih gradova u Srbiji.

Long Play će osim u Beograd, Massima tokom decembra dovesti u Niš, Novi Sad, Kragujevac, Vrnjačku Banju i Pančevo. Tačni datumi, prostori i cene ulaznica ovih koncerata biće saopšteni naknadno.

Massimo je poslednji put pevao u rasprodatom Sava centru u jesen 2006. godine, kada je nagrađen ovacijama beogradske publike za predstavljanje albuma „Vještina 2“, na kome je kao i na prvoj „Vještini“ (2004) svojim raskošnim glasom obradio i obogatio ex-Yu pop klasike.

Zagrebački pop pevač se sada vraća na scenu albumom pesama brojnih autora saradnika „Sunce se ponovo rađa“ koji izlazi 29. septembra u Srbiji za Multimedia Records, u Hrvatskoj za Aquarius Records, u Bosni i Hercegovini za Hayat production i Sloveniji preko Dallas Records-a.

Novi album najavio je nedavno spot za pesmu „Indija“, laganu ljubavnu baladu protkanu tradicionalnim indijskim instrumentima. Album donosi i Masaimov duet sa Nenom Belanom u pesmi „Zar više nama nas“ koju je napisao bivši voda „Đavola“.

Album otvara obrada pesme popularnog italijanskog pevača Renata Zera „Traži me“, za koju je stihove radio Arsen Dedić, autor naslovne pesme „Sunce se ponovo rađa“.